Menukaart

JEF’s Menukaart

Bites

CREUZES OESTERS – 4,00 (per stuk) 20,00 (per 6 stuks)

met  passievrucht-sjalotvinaigrette

GARNALENKROKETTEN – 12,00 

met mayonaise van mosterd en citroen (4 stuks)

SERRANOHAM – 10,00 

met gerookte amandelen

SOFT-SHELL KRAB  12,00 

in tempura met kerriemayonase. (per 2 stuks)

Starters

GEROOKTE ZALM – 17,5

met parelcouscous en mierikswortel

KLASSIEKE STEAK TARTAAR – 14,5/17,5

met frisse groenten en zuur*

KREEFTENBISQUE – 15

met venkel en rivierkreeftjes*

GEROOSTERDE AUBERGINE – 15,5 

met miso, quinoa, sesam en dashi van eekhoorntjesbrood

* JEF’S Classics

Mains

SLIPTONGEN – 25

Ă  la Hollandaise*

TOURNEDOS ROSSINI – 29,5

met brioche, spinazie, foie gras en truffeljus* (Supplement verse truffel €5,5) 

EENDENBORSTFILET – 24,5

met rode portsaus en sinaasappel

GEROOSTERDE POMPOEN – 20

met salieboter, knoflookcreme en geitenkaas

* JEF’S Classics

Sides

VERSE LIMBURGSE FRIETEN – 5

met mayonaise

FRISSE GROENE SALADE – 7,5

GEROOSTERDE GROENTEN – 7,5

met parmezaanschuim

Sweets

SABAYON VAN KOFFIE – 10

met mokkarijs en hazelnoot crumble

TAARTJE VAN PURE CHOCOLADE – 10

met pinda en karamel

ASSORTIMENT VAN KAZEN – 15

met vijgencompote, cpecannoten en venkelkrentenbrood

SCROPPINO – 7,50