Menukaart

JEF's Menukaart

Bites

Serrano ham met gerookte amandelen-8,5

Arancini met bospaddenstoelen en parmezaan – 12

Sigaar met rivierkreeftjes en as van zwarte sesam – 10

Kaviaar met blini, creĚ€me fraiĚ‚che, ei en bieslook (10 gram / 30 gram / 50 gram) –

 20 – 60 – 100

Gillardeau oester met passievrucht vinaigrette

4 per stuk 22 per 6 

Gillardeau oester met koriander-, chili- en limoenvinaigrette en Thaise basilicum

6 per stuk 33 per 6 

Jef's Specials

Klassieke steak tartaar met met een groentetuintje – 16/19.50

Sliptongen met Hollandaise saus – 29.5

Tournedos Rossini met foie gras, spinazie en truffelsaus – 39.50 

Jef's Menu Courses

De gerechten uit de Tastes of JEF menu’s zijn ook als losse gerechten te bestellen.

Voorgerechten

Pompoen met geitenkaas en postelein

Gepekelde zalmforel met meiraap, komkommer en karnemelk 

JEF’s Waldorf met selderij en walnoot

Tarte Tatin van zoete ui met postelein 

Tussengerechten 

Gyoza met paddenstoelen en zwarte knoflook 

Gevulde savooiekool met vadouvanschuim

Hoofdgerechten 

Zeebaars met antiboise, fregola en kreeftenschuim

Shortrib met spruiten, pancetta en cavolo nero

Topinamboer met kastanje en beurre noisette (supplement herfsttruffel 16,95)

Pompoenrisotto met ricotta en salie 

Sides

Friet 5

Gegrilde groenten 7.5

Frisse salade 5 

Desserts

Citroen meringue met basilicum en passievrucht – 10

Bramen met shiso purple en vanille – 10

Scroppino – 7.5

Assortiment van kaas met vijgenconfiture en pecannoten -15